avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare

Aveam masina parcata pe un trotuar( pe langa alte zeci de masini parcate identic, dar a mea era prima)! Este un semn cu stationarea interzisa, dar avand in vedere ca e un campus studentesc si e plin de masini nu avem unde parca si recurgem la aceste metode. In timpul noptii masina mi a fost lovita de o domnisoara! Domnisoara a venit la mine, mi a zis( eu eram in camera in timp ce masina a fost lovita), am facut constatul amiabil dar cei de la firma inca nu dau Ok ul pentru reparatia masinii! Posibil sa se lege de modul cum era parcata masina mea, desi era oprita cand a fost lovita?
Cel mai recent răspuns: CountPorcula1987 , utilizator 22:41, 12 Decembrie 2014
Nu cred ca are importanta intrucat nu era in mijlocul drumului parcata.
Sa va raspunda in scris daca refuza sa va despagubeasca.
Da se pot lega de treaba asta. Doar nu a-ti declarat ca era semnul ala acolo?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar dauna - culpa comuna kalash kalash Buna Ziua, In data de 12.01.2015 masina proprietate personala era parcata in fata portii imobilului in care domiciliez de asemenea proprietate ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna accident auto severincu severincu mi-a fost lovit autoturismul ce se afla parcat la domiciliu, partial pe trotuarul de linga casa, iar cei de la amiabil au considerat culpa comuna. Ce pot sa ... (vezi toată discuția)
Despagubire omniasig emilcvr emilcvr masina gasita lovita in parcare , soferul vinovat gasit la fata locului , mergem la omniasig pen.tru declaratie amiabila , completam formular tip cu schema ... (vezi toată discuția)