avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CARE ESTE DISTANTA MINIMA ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CARE ESTE DISTANTA MINIMA ?

Un coproprietar are doua magazii LIPITE pr hotarul . Adica EXACT pe gard , fara nici cea mai mica distanta . Va rog sa-mi spuneti : care este distanta minima la care trebuie sa fie acestea de gard ? 60 cm , sau 2 m ?
Cel mai recent răspuns: probleme1 , utilizator 21:00, 12 Decembrie 2014
SECŢIUNEA 1
Limite legale

Art. 612

Distanţa minimă în construcţii

Orice construcţii, lucrări sau plantaţii se pot face de către proprietarul fondului numai cu respectarea unei distanţe minime de 60 de cm faţă de linia de hotar, dacă nu se prevede altfel prin lege sau prin regulamentul de urbanism, astfel încât să nu se aducă atingere drepturilor proprietarului vecin. Orice derogare de la distanţa minimă se poate face prin acordul părţilor exprimat printr-un înscris autentic.




ok thx

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta intre propietati vacarunicolaie vacarunicolaie care este distanta legala intre gard imprejmuitor si balconul casei vecinilor/ (vezi toată discuția)
Distanta minima legala Luigian Dinu Luigian Dinu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care trebuie sa fie distanta minima legala intre o casa locuita si gardul unui cimitir. Multumesc! (vezi toată discuția)
Informație despre calcan Ianiselecom Ianiselecom Buna ziua. Dețin un teren cu o casa bătrânească lipita la calcan in partea din stânga proprietații, aici având ca vecin domeniul public. Vecinul ... (vezi toată discuția)