avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare tigari cu factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare tigari cu factura

Buna ziua, detin o afacere en-detail si a venit un client la mine engrosist si mi-a cerut sa ii vand 100 de pachete de tigari si sa ii emit factura. Este legal asa ceva ? Am nevoie de vreo autorizatie speciala sa vand sa facturez unei alte persoane juridice tigari ?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:08, 16 Decembrie 2014
Sunteti obligat sa i dati factura..
Nu va trebuie autorizatii speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu ridicata sau cu amanuntul? nicolae mariana nicolae mariana Buna ziua, Acum o saptamana mi-au iesit actele pentru firma.Obiectul de activitate este \\"Comert cu ridicata a altor masini si echipamente\\"-cod Caen ... (vezi toată discuția)
Facturarea si vanzarea produselor en detail iulia37 iulia37 Buna dimineata, Vreau sa i-mi deschid o firma in luna Iulie iar punctul de lucru va fi in Dragonul Rosu.Daca declar punctul de lucru ca si vanzare en ... (vezi toată discuția)
Nu am voie sa incasez facturile cu cec sau bo? mulinita mulinita Am un magazin cu vanzare en detail de produse electronice.De regula vand cu factura si emit bon de casa.Se intampla insa sa vand si catre firme care nu ... (vezi toată discuția)