realface 
	    	Utilizator

realface 
	    	Utilizator	    

Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
 Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator 	
			 MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

cineva mi-a sustras ( cred ca de la scoala-secretariat) o copie de buletin si mi-a facut pensia obligatorie. Eu, nu am stiut si nici semnat vreodata asa ceva. ce pot face ?
desi,am anuntat ca nu am semnat , asta scrie pe site-ul lor
"Odata ce ne spui ce anume te nemultumeste, putem sa facem pasii necesari pentru a rezolva situatia semnalata.", mi-am dat toate datele de contact, ei ma plimba ca daca nu dau tel-care este scris de mine, sa vb cu mine- actul este bun !!!
ce pot face ?
o plangere/denunt e suficienta
~ final discuție ~
 Mamuni	                   

Daca un functionar public a facut un delict in timpul cand era in activitate si era procesual pasiv, dupa iesirea la pensie nu mai are aceasta calitate, deci ... (vezi toată discuția)
	                    Mamuni	                   

Daca un functionar public a facut un delict in timpul cand era in activitate si era procesual pasiv, dupa iesirea la pensie nu mai are aceasta calitate, deci ... (vezi toată discuția)

neamtumircea12	                   

Am fost identificat in trafic cu numere expirate la autoturism cu o zi fata de data de pe dovadi si aceasta datorita faptului ca de la cumparator am primit si ... (vezi toată discuția)
	                    neamtumircea12	                   

Am fost identificat in trafic cu numere expirate la autoturism cu o zi fata de data de pe dovadi si aceasta datorita faptului ca de la cumparator am primit si ... (vezi toată discuția)

aura15	                   

Sa detailez intrebarea precedenta-doi copii majori cu tata decedat, unici mostenitori pot cere in instanta returnarea unor datorii in bani de la o ... (vezi toată discuția)
	                    aura15	                   

Sa detailez intrebarea precedenta-doi copii majori cu tata decedat, unici mostenitori pot cere in instanta returnarea unor datorii in bani de la o ... (vezi toată discuția)