avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vecinul imi atarna gunoiul pe clanta usii, l-am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vecinul imi atarna gunoiul pe clanta usii, l-am inregistrat pe camera

Buna ziua dragii mei, sunt un cetatean care domiciliaza in Mun.Bucuresti Sectorul 1, dupa cum bine stiti in acest sector serviciul de salubritate este gratuit, asa ca majoritatea cetatenilor arunca gunoiul direct in trotuar.
Ma confrunt cu urmatoarea problema : In urma cu cateva zile, am aruncat gunoiul pe trotuarul aflat in proximitatea casei vecinului meu, dupa ce am ajuns acasa, am sesizat ca respectiva punga atarna pe clanta usii mele
Mentionez ca echipele de la salubritate ridica gunoiul de pe trotuare in fiecare seara.
Am verificat arhiva din sistemul meu de surveillance si am depistat momentul in care vecinul intra in curtea mea, urca la etaj si pozitioneaza punga cu gunoi pe clanta usii.
Cum ar trebui sa procedez, poate fi vorba de o forma de hartuire ? Inregistrarile video de pe DVR pot fi folosite ca probe anexate unei eventuale plangeri penale ? Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
pufy2007, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:31, 22 Decembrie 2014
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa nu mai aruncati gunoiul pe trotuar ci sa-l aruncati la ghena de gunoi.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
ar trebui sa primiti o amenda ca in Viena si apoi nu veti mai arunca gunoiul pe geam. Cata responsabilitate
Din pacate, nu detin o ghena de gunoi in curte ! Eu locuiesc intr-o casa nationalizata iar curtea este prea mica pentru a tine o ghena de gunoi.
Majoritatea cetatenilor din Sectorul 1 arunca gunoiul in strada, serviciul de salubritate e gratuit ( este o situatie unica in Mun.Bucuresti).
Consider ca e aberant si bizar ca cineva sa intre in curtea ta si sa-ti puna gunoiul in clanta, oricum gunoiul este ridicat seara de pe domeniul public de catre muncitorii de la firma de salubritate.

[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
pufy2007, utilizator
Mergeti la organul competent sa discutati problema.
Ei va pot sfatui cum sa procedati cu gunoiul.
Planngere penala pt. violare de domiciliu daca vreti neaparat sa i-o platiti vecinului...desi n-ar fi foarte fair play din partea dvs.

Alte discuții în legătură

Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru depozitare gunoi menajer kassasi kassasi Buna ziua dragii mei, Ma confrunt cu o problema si de aceea am decis sa va cer sfatul. Am primit o amenda pentru depozitarea gunoiului menajer in alte spatii ... (vezi toată discuția)