avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Operator logistica=operator comercial?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Operator logistica=operator comercial?

Pe instiintarea de preaviz primita scrie ca postul de operator comercial,se desfiinteaza.Mi se pare putin ciudat,intrucat postul meu din fisa postului este de perator logistica.Sunt unul si acelasi lucruri?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: laurentiusergiu_33 , utilizator 08:23, 7 Iunie 2009
Postul desfiinta trebuie sa fie cel din contractul individual de munca, nu cel din fisa postului.
El s-a schimbat de curand printr-un act aditional la CIM,si asa scrie si acolo.
Atunci in preaviz trebuie specificat ca postul desfintat este cel care este mentionat in actul aditional.
Tocmai asta e nedumerirea!In preaviz e trecut postu de operator comercial,iar in actul aditional este scris operator logistica.
Ideea este ca acest post de operator logistica,s-a mai desfiintat o data anul acesta!!!

Alte discuții în legătură

Articolul 65 alin 1 edy_psx edy_psx Buna ziua ,am si eu o problema pe care vreau sa v-o inmpartasesc i n speranta ca ma puteti ajuta , ieri 4.01.2010 am primit o instiintare scrisa prin care eram ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post twinkle23 twinkle23 Buna ziua, Poate sa-mi spuna cineva unde gasesc motivele legale pentru care se pot desfiinta posturile de munca si care este procedura corecta pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbarea incadrarii angajatului crucy2014 crucy2014 Daca este necesara schimbarea incadrarii angajatului, se aduce la cunostiinta in scris motivul ? Refuzul angajatului se face in scris ? (vezi toată discuția)