avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Detector de metale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Detector de metale

am cumparat din piata de vechituri un detector de metale simplu neprofesional si din pacate nu am reusit sa ajung la politie ( cunparat recent )
in urma cu putin timp m am trezit ca am o perchezitie era vorba de un dosar pe numele unui cunoscut
au fost verificati toti prietenii si cunoscutii - la politie am aflat ca nu am nici o calitate in dosar
la prima intrebare cand au intrat in casa am raspuns ca am si am dat detectorul fara sa stiu cat e de grav sa ai asa ceva - mai ales cand nu cunosti legea
detectorul de cand a fost cumparat a stat doar in casa - a fost folosit ca jucarie in curte sa vad cum merge si dupa uitat in debara preocupat de alte probleme am uitat de el
chemat la politie am aflat ca sunt amenzi foarte mari pentru detinerea unui aparat
momentan sunt speriat de amenda care ma paste mai ales ca nu am cum sa platesc
in mai se naste copilul si ma sperie ca nu pot sa fac fata situatiei de a platii o amenda aberant de mare
pana acum nu am avut treaba cu politia si sper sa nu mai am de acum inaite
daca ma puteti ajuta cu sfaturi sau consultanta in problema de fata de a reusii sa scap de amenda si sa demonstrez ca sunt serios corect si nu am vrut sa fac un rau
practic nu am ajuns la politie
am considerat ca nu este o prioritate
avand probleme cu sotia care este gravita am uitat de celelalte lucruri
astept raspunsuri

Alte discuții în legătură

Aimr perchezitie dc++ Cristel_DC Cristel_DC buna ziua nu pot sa pun intregul mesaj dar pana rezolv am cateva intrebari (vezi toată discuția)
Dosar penal? alex1925 alex1925 buna seara.v-as fi recunoascator daca as primi un raspuns. in urma cu o luna ma aflam la cumparaturi intr=un supermarket.am facut cuparaturi dar mi-am luat si ... (vezi toată discuția)
Invitatie sectia de politie lara1986 lara1986 Buna ziua, in cursul zilei de astazi cand am ajuns acasa am gasit o foaie alba mica prinsa in usa in ea scrie , Va facem cunoscut faptul ca sunteti ... (vezi toată discuția)