avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... onorariu pt partaj si reincredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

onorariu pt partaj si reincredintare minor

ar putea cineva sa mi spuna cam cat ar fi onorariul unui avocat intr un proces de reincredintare minor si partaj??
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 19:57, 4 Iunie 2009
Onorariile difera de la avocat la avocat.
macar asa ca idee..va rog
de la 2000 ron in sus.
depinde de bunurile supuse partajului...
Este ilegal sa stabileasca cineva, in profesia de avocat, onorarii minime sau maxime, de referinta sau oricum altcumva.
In plus, onorariul se stabileste de comun acord cu un client si tine cont de chestiuni pe care noi aici nici nu le cunoastem, nici nu ne-ar ajuta daca le-am cunoaste, ca: estimarea volumului de munca, a experientei avocatului contactat, urgenta cauzei, starea materiala a partilor, dificulatea dosarului, a probatoriului etc.

Am auzit de onorarii atat de mici, ca avocatul ala nici nu cred ca ar putea trai pe perioada procesului din acel onorariu...
De asemenea, mi-a fost dat sa vad onorarii mari pentru o zi de infatisare cu aproape niciun act redactat.
eu as avea o garsoniera de impartit cu fostul..iar bunurile din casa sa faca ce vrea cu ele..

Alte discuții în legătură

Onorariul avocatului la rejudecarea apelului vioadel vioadel Începand cu aprilie 2006 am deschis proces pentru partajare bunuri comune. Pana la aceasta data au fost parcurse toate cele trei faze ale procesului:fond, ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort ydar ydar Buna seara. Pentru un proces de partaj , avocatul cat are dreptul sa impuna onorariul. Avocatul care l-am solicitat a pretins ca , dupa noile tarife , ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat partaj (iesire din indiviziune) in care partile sunt de acord? simoneangel simoneangel Care este onorariul unui avocat pt partaj (iesire din indiviziune) in instanta? Precizez ca ambele parti suntem de acord, dar nu putem face partaj la notar din ... (vezi toată discuția)