avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare Permis UK inapoi in Permis RO
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare Permis UK inapoi in Permis RO

Salutare,

Am un permis de UK, si are 6 puncte. Binenteles asigurarea acum e dubla. Ideea mea: Daca schimb permisul de UK inapoi in permis romanesc, pe permisul romanesc, punctele se sterg dupa 6 luni parca sau 12 luni. In orice caz, nu 4 ani.

Indata ce permisul romanesc e curat, Daca il schimb inapoi pentru permis de UK, ce se intampla? Primesc inapoi cele 6 puncte, ori are sa imi dea inapoi permis curat, pentru ca punctele mele de penalizare au expirat in romania.

De mentionat, am sunt de 2 ani in anglia, deci inca nu eram obligat sa il schimb in permis englezesc. Maxim 3 ani am citit pe DVLA ca poti circula cu permis din EU de la data cand devii rezident.

Cu stima,
Gabor

Alte discuții în legătură

Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Întrebare ridicare permis de către autoritățile din uk Madalain Madalain Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in anglia Raz39 Raz39 Buna ziua, Permisul meu (Englezesc) a fost descalificat sau suspendat de autoritatile Britanice pe nedrept,Mai exact,am fost penalizat pentru ca nu am spus ... (vezi toată discuția)