Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil	    

Ioan Petru Butariu, Contabil
 Ioan Petru Butariu, Contabil 	
			~ final discuție ~
 DanielManciu	                   

Sunt PFA si imi desfasor activitatea in apartamentul proprietate personala pe baza unui contract de comodat,
  Recent s-a suplimentat, in urma unei decizii a ... (vezi toată discuția)
	                    DanielManciu	                   

Sunt PFA si imi desfasor activitatea in apartamentul proprietate personala pe baza unui contract de comodat,
  Recent s-a suplimentat, in urma unei decizii a ... (vezi toată discuția)

iubestedariarta	                   

\"Potrivit articolului 48 alineatul (1) din Codul fiscal, venitul net din activitati independente se determina ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile ... (vezi toată discuția)
	                    iubestedariarta	                   

\"Potrivit articolului 48 alineatul (1) din Codul fiscal, venitul net din activitati independente se determina ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile ... (vezi toată discuția)

biancamarianca	                   

As vrea sa stiu in ce masura se poate deduce TVA-ul  si cheltuielile sunt deductibile la calculul impozitului pe profit pe firma in cazul in care spatiul in ... (vezi toată discuția)
	                    biancamarianca	                   

As vrea sa stiu in ce masura se poate deduce TVA-ul  si cheltuielile sunt deductibile la calculul impozitului pe profit pe firma in cazul in care spatiul in ... (vezi toată discuția)