Buna ziua!
Sunt angajat barman intr-o inteprindere individuala.In urma decesului tatalui meu am depus o cerere pt ajutorul de inmormantare catre angajator. Acesta a scos statutul de plata al firmei si m-a trimis (fara nicio imputernicire legala) la Casa Judeteana de Pensii Vaslui (eu fiind din Barlad). Deoarece nu exista un cont iban pe numele firmei nu a fost complet dosarul si am fost nevoit sa fac 3 drumuri (pe banii mei) pana s-a creat un cont si dosarul sa fie in regula. Cand banii au ajuns in contul angajatorului mi-a oprit 100 lei fara sa fiu intrebat pe motiv ca el a cheltuit bani sa faca contul pentru mine. Din cate am inteles e obligatia angajatorului sa se ocupe de drumuri la Vaslui si de cheltuieli ale contului firmei in acest caz. Astept sugestii in legatura cu ce ar trebui sa fac in acest caz si daca voi mai putea vedea macar banii care i-a oprit "sa deschida contul". Va multumesc! O zi buna!
Numai printr-o actiune in instanta sau sa apelati la procedura medierii veti putea recupera suma de bani oprita de angajator pentru deschiderea contului.
Redeschidere dosar
werandree
In anul 1999 am fost acuzat de o firma cu capital majoritar de stat eu fiind angajat ca barman gestionar de delapidare si neglijenta in serviciu in urma unor ... (vezi toată discuția)