avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cupoane de transport pensionari 2014
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cupoane de transport pensionari 2014

Tatal meu pensionar in varsta de 86 de ani beneficiaza de cupoanele de transport cu reducere 50% .
Deoarece varsta nu ii mai permite și nu se poate deplasa si utiliza aceste cupoane de transport.
vă întreb daca aceste cupoane de trasport care expira la sfarsitul anului 2014, se pot depune in vederea obținerii contravalorii lor si unde le pot depune.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:10, 18 Decembrie 2014
Deocamdata nu exista prevedere legala care sa acorde contravaloarea in bani a tichetelor de calatorie nefolosite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete gratuite pensionari crocolina3 crocolina3 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am o nelamurire legata de folosirea tichetelor gratuite cfr. Mama mea are aceste tichete de culoare verde si as ... (vezi toată discuția)
Cupoane gratuite pensionar diana24 diana24 Buna ziua, Bunicul meu imi poate da cupoanele gratuite pt CFR? Am inteles ca se face o imputernicire la notar. Aceasta imputernicire este valabila si daca ... (vezi toată discuția)
Tichete de calatorie PMIMI PMIMI Observam ca nimeni nu intreaba unde sunt tichetele noastre de calatorie pentru anul 2013. Daca aveam nevoie de bilete de tren pentru o statiune de tratament in ... (vezi toată discuția)