avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salarizare Inspector Asistent (clasa I) - Serviciul ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salarizare Inspector Asistent (clasa I) - Serviciul Public Local de Evidenta a Persoanelor

Buna ziua!
De curand am castigat un concurs pentru functia de Inspector Asistent (clasa I) din cadrul Serviciului Public de Evidenta a Persoanelor, iar in urma promovarii mi-au spus ca o sa am salariul foarte mic, de fapt va fi salariul minim pe economie. Sunt cam dezamagit, sincer sa fiu, mi se pare cam putin tinand cont ca sunt la clasa I nu II sau III. Am cautat pe internet si nu am gasit modalitatea de calcul a indemnizatiei pentru functia specificata mai sus.
Va rog sa ma ajutati!

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public elmona elmona Buna ziua, Sunt functionar public in agricultura, referent superior cl 32, gr 5 . Tocmai am terminat facultatea de agricultura- studii universitare ( ... (vezi toată discuția)
Transformare post functionar public mihaelabmihaela mihaelabmihaela Buna ziua, Sunt angajata din anul 2004, referent asistenta sociala, functionar public. In prezent sunt referent principal, din anul 2012. In urma ... (vezi toată discuția)
Incadrare vanesa1960 vanesa1960 Buna ziua, as dori sa-mi lamuresc mai multe aspecte legate de incadrarea mea la locul de munca. Absolventa de liceu economic, am fost incadrata ca referent in ... (vezi toată discuția)