gerberga a scris:
probele au aparut pe parcursul cercetarii judecatoresti si partea adversa nu le putea anticipa,
Excelenta ideea asta!!!
Iata:
I. Cu privire la suplimentarea interogatoriului adresat intimatei:
1. Instanta urmeaza sa constate reaua-vointa a intimatei cu privire la raspunsurile pe care aceasta le-a furnizat la interogatoriul pe care l-am comunicat in 28.10.2014, dupa cum urmeaza:
La 6 intrebari intimata nu a raspuns, deoarece nu ar avea legatura cu cauza. Inclusiv la intrebari, precum 26, care se refera la afirmatii din intampinare!
La inca 6 intrebari intimata a indicat ca raspunsul se gaseste in decizie (fara macar sa se indice in concret unde).
La inca 5 intrebari intimata afirma doar ca neconcordanta pe care am semnalat-o intre declaratii si inscrisuri nu exista.
Inca 2 intrebari intimata zice ca nu le intelege.
La inca 6 intrebari intimata trimite la raspunsurile martorilor si inca una la un raspuns al meu la interogatoriu.
2. Intimata a oferit unele raspunsuri vagi si insuficient de explicite, motiv pentru care sunt necesare clarificari suplimentare
VEZI ANEXA 1
3. Avand in vedere faptul nefiresc ca proba testimoniala a fost aplicata inainte ca raspunsurile la interogatoriu ale intimatei sa fie disponibile, aceste probe aparute pe parcursul cercetarii judecatoresti, contestatorul neputandu-le anticipa......................
Instanta urmeaza sa dispuna suplimentarea interogatoriului adresat intimatei.
VEZI ANEXA 2