avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... auto lovit inainte de trecerea de poietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

auto lovit inainte de trecerea de poietoni

azi am oprit la trecerea de pietoni ptr. a acorda prioritate unor pietoni .cel care venea in spatele meu fiind neatent a lovit autoturismul meu in spate provocand urmatoarele pagube materiale:infundarea panoului din spatele portbagajului,deformarea capotei de la portbagaj spargere spoilerului, spargerea triplei de semnalizare dreapta spate,sialte pagube care nu sunt vizibile.persoana care m-a lovit a mers cu mine la birourile societatii la care a fost asigurat si mi-a dat un formular ptr .intelegere amiabila . doresc sa stiu care sunt pasii ce trebuie urmati ptr. a repara autoturismul avariat .

Alte discuții în legătură

Accident bizar - culpa comuna ? westdesign westdesign Buna ziua, incerc sa va descriu cat mai exact accidentul pe care l-am avut in urma cu 4 ore. Ajuns intr-o intersectie dirijata dintre un drum cu sens ... (vezi toată discuția)
Accident in intersectie cu sens giratoriu predator predator Buna ziua, am avut un accident cu masina in interiorul unui sens giratoriu, eu eram pe banda 2 sa fac bucla sensului la stanga cand cu viteza din stanga a ... (vezi toată discuția)
Mi s-a luat permisul de condus .ce trebuie sa fac? anisoararanete anisoararanete BUNA ZIUA.IN DATA DE 25.09.2013 MA DEPLASAM PE RAZA COMUNEI DRAGALINA ,JUD CALARASI IN INTERES DE SERVICI ,MENTIONEZ CA SUNT AGENT LA O FIRMA DE ... (vezi toată discuția)