avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract in conditii lump sum
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract in conditii lump sum

Care sunt prevederile unui contract in conditii lump sum?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Geminii , utilizator 17:30, 11 Februarie 2020
Intrebarea am adresat-o pentru ca un beneficiar mi-a solicitat semnarea unui contract in conditi lump sum
Contract lampsam ex:
- reabilitare drum: Pretul contractului rămâne fix. Antreprenorul decontează in funcție de progresul lucrării real executate. Soluția tehnica și proiectarea este asumată de Antreprenor. Asemanator ca și contractele Fidic “galben”.
Avantaje pentru Antreprenor:
- Antreprenorul are libertatea de a alege soluția tehnica de realizare a proiectului
Dezavantaje:
- obținerea mai dificila a unor costuri suplimentare ( claim)

Cu stima,
Geminii
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2020
Geminii, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cladire cu vicii de constructie atakiki atakiki Buna ziua, Acum 1 an de zile, eu si inca 7 vecini am cumparat apartamente intr-un imobil din aproprierea Bucurestiului. Proprietarul ne-a dat o garantie a ... (vezi toată discuția)
Garantia acordata lucrarii andr33apn andr33apn Buna ziua, Exista un cadru legal (o lege, o ordonanta) care reglementeaza garantia minima care trebuie impusa unei lucrari : constructii linii electrice ma ... (vezi toată discuția)
Cum inchei un contract de prestari servicii? nicolaecostel nicolaecostel Buna ziua, sunt nou pe acest site util si am nevoie de un ajutor de la dumneavoastra. De curand am deschis impreuna cu cineva o societate ce ofera servicii de ... (vezi toată discuția)