bejvoiculescu a scris:
O vor respinge si acum. Problema este veche, trebuie sa fi in tema ca sa sti despre ce e vorba... Exista \"N\" spete la instantele din intreaga tara pe acest subiect. Sfatul meu este sa asteptati publicarea in MO si modificarea normelor ANCPI in aceasta privinta. Asta e Romanica...
Nu armai avea cum sa o respinga, deoarece ei respingeau cererea in temeiul art 77 ind 1 alin 6:
""registratorii de la birourile de carte funciara vor verifica indeplinirea obligatiei de plata a impozitului prevazut la alin. (1) si (3) si, in cazul in care nu se va face dovada achitarii acestui impozit, vor respinge cererea de inscriere pana la plata impozitului.""
Avind in vedere ca aceste nu sunt constitutionale, prevederile respective sunt suspendate pana la modificarea codului fiscal, in sensul celor dispuse de CCR.
Avind in vedere ca prevederile sunt suspendate, nu pot s amai respinga cererea in temeiul acelui articol.
Am si eu de intabulat un apartament, astept sa publicedecizia CCR in MOf
Daca imi refuza intabularea le fac plangere pentru abuz in serviciu la registratorii de la cadastru.
@mihaippx: Urmareste mof si vezi cand o sa o publice. [editat]
Si nu depune cererea pana nu e publicata decizia ccr in mof, deoarece doar de atunci produce efecte.