avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Exercitarea autoritatii parintesti in comun fara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Exercitarea autoritatii parintesti in comun fara program de vizita

Buna ziua. in urma divortului am obtinut custodia comuna a copilului dar nu avem un program de vizita stabilit din cauza timpului in care tatal este mai mult la munca decat acasa. Ne vedem numai duminica 2 3 ore pe zi. In timpul procesului de divort eu am cerut custodia copilului din cauza ca imi e frica de el, ca o sa ia copilul si nu o sa-l mai aduca niciodata, de multe ori mi-a zis ca el are dreptul sa ia copilul si poate sa plece din tara fara sa imi zica si pot sa ma duc mult si bine la politie ca nu o sa-l gaseasca, am incercat sa spun in intanta dar doamna nici nu a vrut sa ma asculte si cu greu a luat cererea de la mine cu programul de lucru care imi ceruse intr-o sedinta anterioara. Locuim in acelasi oras si nu vreau sa las copilul singur cu el, iesim impreuna si plimbam copilul sau mergem intr-un local, acasa la curte unde locuiam inainte sunt 2 camere si o veranda. nu are baie sau bucatarie, este foarte multa mizerie el nu face curat, in curte sunt aruncate niste covoare, gardul rupt. cei de la social au fact expertiza numai unde suntem stabiliti, la parintii mei, acasa la el nu au fost. de cate ori merg acolo cu copilul, ii ies niste bubite pe corp si am hotarat cu medicul de familie sa merg cu copilul la un dermatolog, si sa refuz sa mai merg acolo. m-a amenintat ca se duce la tribunal sa imi faca plangere ca el nu vede baiatul deloc, desi am iesit in fiecare duminica. ce pot sa fac? nu ma pot intelege cu el. Mai ales daca bea il suna si pe tatal meu si il ameninta ca isi va pierde serviciu si ca ne va distruge, ca sa se razbune.
Cel mai recent răspuns: yul3184 , utilizator 07:00, 2 Iunie 2015
Continuati in acelasi fel, nu a obtinut sa ia copilul la domiciliu si deci nu incalcati nimic.
N-are decat sa ceara in instanta ce doreste.

avem custodie comuna inseamna ca am acelasi drept ca ea,adica sa petrec si eu timpul cu baiatul meu,si nu e chiar cum spune ea ,da il vad aproape in fiecare duminica ,dar ma suna la ora 10.30 ne intalnim la ora 11 si dupa o jumatate de ora vrea sa plece acasa sal puna la somn si cea ce zice despre casa mea nu e asa cum spune ea ,am doua camere o veranda dar a uitat sa precizeze baia si bucataria care leam facut in timpul cand a stat la mine si vorbeste de mizerie,adica materialele de constructie pe care leam in curte[caramida si tigla]sunt gunoaie dar sa nu mai zic de apartamentul ei plin de egrasie si cum era can am cunoscuto,apartamentul era ca o pestera ,nezugravita si afumata
Programul de vizitare trebuia solicitat.Acesta poate fi solicitat oricand, pe cale separata.
Daca vede copilul este de rea-credinta...

Nu poate iesi cu copilul din tara fara sa ii dati la notar acordul in scris.

Poate obtine program de vizita daca deschide proces dar e mai bine sa va intelegeti amiabil.
eu ai platesc pensie alimenta si ea imi aduce copilul numai can vrea ea,mai nou este cu altul si iese tot timpul cu el,cand o sun ca vreau sa vad baiatul tot timpul imi spune ca are treaba dar ea iese mai tot timpul cu altu si am vazut cu ochii mei cum persoana acea tinea baiatul in brate,cu toate ca deocamdata nu am un servici stabil,lucrez si eu pe unde pot,eu ai platesc pensia alimentara si ai mai cumpar si cate ceva la baiat as vrea sa o actionez in judecata pentru programul de vizita dar nu stiu ce sa fac si deocamdata stau prost si cu bani sin al doilea rand nu vreau ca ea sasi piarda serviciul cu motivarile ca trebuie sa mearga la tribunal,eu am mai incercat sa ma impac cu ea de dragul copilului ca sa creasca cu ambii parinti,nu cum am crescut eu,am avut tata vitreg si stiu foarte bine cum e,va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi sa stiu ce pot sa fac si cum sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O solutie paul_michis paul_michis am o fetita de 2 ani. mama ei a cerut incredintarea minorei ca sa ii faca pasaport si sa plece in strainatate. stiu sigur ca va chistiga, voi primi program ... (vezi toată discuția)
Custodie unica livia26 livia26 Buna ziua, In urma cu 9 luni l-am dat in judecata pe tatal copilului meu in varsta de 8 ani pentru ca nu avea grija de el,nu il suna,nu se interesa deloc ... (vezi toată discuția)
Custodie copii, schimbare domiciliu claudiaalex claudiaalex Am doi copiii, in urma divortului de comun acord cu custodie comuna copiii au domiciliu la mama iar eu am program de vizita stabilit. Copiii au respectiv 4 si ... (vezi toată discuția)