avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... violenta domestica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

violenta domestica

Buna ziua.As avea nevoie de ajutorul dvs pt ca nu stiu unde sa depun un memoriu in legatura cu problema cu care ma confrunt.De aproape doi ani sotul meu si a schimbat total comportamentul,vine din strainatate la 3 luni si de fiecare data suntem terorizate ,eu fetita si mama.Acum 2 zile a spart din casa ,a facut scandal si am dormit la o sora,amenintarile sunt la ordinea zilei,sa nu mai spun de alcool ca nu lipseste in nici o zi.Va rog sa mi dati un sfat!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 20:05, 27 Decembrie 2014
Divortati si faceti partaj. Infrangeti-va teama, lucrurile nu se imbunatatesc de la sine.
Chemati politia cand face scandal, depuneti plangeri penale pt loviri si alte violente, distrugere.
La fiecare scandal, sunaţi 112.Dacă aveţi cea mai mică vânătaie, mergeţi urgent la Medicina legală de care aparţineţi. Ordinul de protecţie se dă destul de greu, pe bază de dovezi, dar se dă pentru o perioadă limitată, dvs. scăpaţi doar de 2 vizite ale soţului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta domestica danyel1975 danyel1975 Sotul ma bate fara motiv chiar si in fata fetitei, mi a luat cheia de la usa si mi a zis sa dispar in doua zile , ce se pote face ? (vezi toată discuția)
Agresiunea fizica in cuplu mirunaddd mirunaddd Sotul meu m-a batut foarte tare acum cateva zile in fata copiilor. Mi-a luat telefonul si nu am putut chema politia in noaptea aceea, dar vecinii au auzit tot. ... (vezi toată discuția)
Ordin de restictie marina eusenia marina eusenia Cum pot optine un ordin de restrictie?sotul e violent verbal si fizic cu mine si copilu de 14 ani,tin sa precizez e eliberat conditionat!ce pot face sunt ... (vezi toată discuția)