avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... gunoi pe trotuar din fata blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

gunoi pe trotuar din fata blocului

Pe trotoarul din fata blocului in care locuiesc tot felul de "cetateni" arunca gunoaie de multe ori eu le-am ridicat dar mai sunt si plecata sau cu probleme si nu le pot ridica mereu.
Cam cine trebuie sa rdice acest gunoaie salubritatea ,femeia de servici sau locuitorii blocului respectiv?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:24, 5 Ianuarie 2015
Ori femeia de serviciu daca platiti pentru aceasta treaba, ori locatarii daca au bun simti si tin la aspectul proprietatii lor.
Da avem femeie servici cat despre locatari eu am fost singura de am facut-o de 11-12 ori de nu ma insel.
Nici proprietarii si nici ingrijitorul blocului, trotuarul este intretinut si ingrijit de catre ADP, exista personal angajat pentru aceasta treaba, ingrijitorul condominiului trebuie sa curete aleea de intrare si gradina din jurul blocului.
Imi pare rau. Trotuarul din jurul blocului intra in atributiunile proprietarilor respectiv a asociatiei. Atentie momentan aveti obligatia sa curatati trotuarul de zapada si gheata. Daca nu faceti politia comunitara va si amendeaza. Apoi asteptati mult si bine ca ADP - ul sa va rezolva problema trotuarului.
Cel mai bine ar fi ca acei "cetateni" sa-si ridice mizeriile aruncate.
Cum: asta e alta problema ...

Alte discuții în legătură

Taiere corcodus din gradina blocului liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am construit o extensie la parterul unui bloc pe baza unei autorizatii de constructie eliberata de Primarie privind amenajare sediu firma, creare alee ... (vezi toată discuția)
Cui apartine ghena exterioara de langa bloc? MBELGIANU MBELGIANU Cui apartine Ghena exterioara de langa Bloc ? ADP,Spatiului Blocului, Primariei. Avem un conflict fata de aceasta tema. Langa Bloc sa construit un ... (vezi toată discuția)