avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... RSS avocatnet.ro nefunctional?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

RSS avocatnet.ro nefunctional?

Linkul pentru pagina RSS www.avocatnet.ro/content/art...

nu functioneaza de foarte mult timp.

A fost un instrument util pentru urmarirea tuturor articolelor aparute pe avocatnet.ro

Se poate restabili functionalitatea acestuia?
Ultima modificare: Duminică, 28 Decembrie 2014
ContSters340059, utilizator
Reînnoiesc discuția cu speranța că administratorul site-ului a revenit din vacanță :)
Bună dimineața. Refacerea funcționalității rss-ului e pe lista noastră. Speram sa o rezolvam cat mai curând. O zi bună.
Alin Popescu a scris:

Speram sa o rezolvam cat mai curând.


Da, sigur.
Ironia nu-i un lucru bun. În general, asa. Noi credem ca facem cu site-ul o treaba foarte buna. Ironia dvs, în contextul asta, intra în categoria "muieti is pomegii?". Facem tot ce putem. O sa rezolvam și rss-ul. Dar doar atunci când ii vine vremea pe lista de dezvoltare.

O zi frumoasă.
Nu va suparati, dl Administrator, dar RSS nu functioneaza din 01 septembrie 2014. Nota de ironie, care ati simtit-o in mesajul meu, este, mai degraba, o intristare pentru ca de atunci nu mai pot urmari stirile juridice postate pe Avocatnet si pe care le apreciez mult.

Sa explic de ce nu le mai pot urmari. Pe pagina principala a Avocatnet sunt postate doar ultimele 10 stiri din toate cele 26 de domenii ale site-ului. Astfel, daca nu reusesc, spre exemplu, sa intru pe site o zi, doua, pentru a vedea toate articolele aparute trebuie sa deschid 26! de pagini (Stiri & Revista presei, Legislatie, Taxe si impozite etc.).
In aceasta situatie, RSS este un lucru foarte util.

Un sfarsit de saptamana fara cusur.

Alte discuții în legătură

Probleme logare swamerra swamerra Am observat ca, de fiecare data cand deschid avocatnet.ro apar logata desi am dat \"iesire cont\".Pe calculatorul de acasa e OK dar la servici e agasant, poate ... (vezi toată discuția)
Buton trecere de la un subiect la altul A. Ionut A. Ionut dat fiind multitudinea de subiecte noi, dar si de frecventa ridicata a raspunsurilor la aceste subiecte ar fi util sa exista un buton de trecere direct la ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)