avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

In septembrie 2012 am primit o comunicare de la un birou executor judecatoresc prin care eram somata ca in termen de 1 zi sa achit o suma de bani ce reprezenta un credit neachitat si onorariu executor judecatoresc .am cautat pe net si am vazut ca a fost admisa cererea de executare silita in 16.05.2011.De atunci nu am mai primit nimic de la ei.Eu sunt plecata din tara.Nu stiu cum sa procedez.Ce ma sfatuiti?as vrea sa incep sa platesc creditul in rate iar onorariile impuse mi se par exagerate.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 29 Decembrie 2014
Procedura de executare silita se demareaza la cererea creditorului
Parcurgerea etapelor executarii silite se desfasoara de catre bej,numai la staruinta creditorului-daca acesta intr-un termen legal prevazut incheie acte de procedura in temeiul carora bej sa continuie executarea silita
Daca,creditorul nu staruie oficial la bej,partea interesata poate invoca perimarea
Ce v-a venit acum sa platiti, pur si simplu sa va achitati datoria sau v-au mai adus aminte ei de ea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita elyada elyada Buna ziua,as dori sa stiu,daca este adevarat,ca,in cazul in care executorul silit,nu reuseste in termen de 3 ani sa recupereze banii din bunul cu care am ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita teribilutza teribilutza cf art 389 C.pr.civ., daca trec 6 luni in care creditorul nu a mai indeplinit un act de executare, executarea silita se perima. Ce acte sunt considerate acte ... (vezi toată discuția)