Raluca  Iliescu 
	    	Avocat

Raluca  Iliescu 
	    	Avocat	    

mateicodrin 
	    	Utilizator

mateicodrin 
	    	Utilizator	    

Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 paul_codrin	                   

Buna ziua.timp de 3 ani am avut o relatie de concubinaj din care a rezultat un minor.datorita infidelitatii mamei copilului am hotarat sa pun punct relatiei,i ... (vezi toată discuția)
	                    paul_codrin	                   

Buna ziua.timp de 3 ani am avut o relatie de concubinaj din care a rezultat un minor.datorita infidelitatii mamei copilului am hotarat sa pun punct relatiei,i ... (vezi toată discuția)

Elbi28	                   

Buna ziua,
Un prieten locuieste in Italia si are un baietel de 5 ani, provenit dintr-o relatie de concubinaj care a durat 6 ani. 
Baietelul locuieste  acum ... (vezi toată discuția)
	                    Elbi28	                   

Buna ziua,
Un prieten locuieste in Italia si are un baietel de 5 ani, provenit dintr-o relatie de concubinaj care a durat 6 ani. 
Baietelul locuieste  acum ... (vezi toată discuția)

ramonab	                   

Tatal lui nu a vrut de la inceput copilul,m a parasit cand eram gravida,m am descurcat singura,nu mi a dat absolut nimic(am si martori ca l am crescut ... (vezi toată discuția)
	                    ramonab	                   

Tatal lui nu a vrut de la inceput copilul,m a parasit cand eram gravida,m am descurcat singura,nu mi a dat absolut nimic(am si martori ca l am crescut ... (vezi toată discuția)