m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

mirebire 
	    	Utilizator

mirebire 
	    	Utilizator	    

mirebire, utilizator
 mirebire, utilizator 	
			~ final discuție ~
 anthynidiany	                   

Soția mea are o soră care a împlinit 14ani. Mama lor momentan are buletin, dar ea nu este proprietara locuinței trecute în CI și nici ... (vezi toată discuția)
	                    anthynidiany	                   

Soția mea are o soră care a împlinit 14ani. Mama lor momentan are buletin, dar ea nu este proprietara locuinței trecute în CI și nici ... (vezi toată discuția)

Dayira	                   

Buna ziua,
In luna ianuarie 2013 fosta sotie a parasit domiciliul conjugal si a luat-o si pe fetita noastra in varsta de 3 ani fara a ma anunta.
In luna mai ... (vezi toată discuția)
	                    Dayira	                   

Buna ziua,
In luna ianuarie 2013 fosta sotie a parasit domiciliul conjugal si a luat-o si pe fetita noastra in varsta de 3 ani fara a ma anunta.
In luna mai ... (vezi toată discuția)

TYULKJCVB	                   

sunt in divort cu sotia mea, la cererea ei, si momentan nu reusim sa ne integem asupra programului de vizitare al copilului. E de acord sa il vad de 2 ori pe ... (vezi toată discuția)
	                    TYULKJCVB	                   

sunt in divort cu sotia mea, la cererea ei, si momentan nu reusim sa ne integem asupra programului de vizitare al copilului. E de acord sa il vad de 2 ori pe ... (vezi toată discuția)