avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CAR

Am si eu o intrebare.Am un CAR facut si nu am platit 2 luni rata din diverse probleme ,la care nu am fost somat dar in schimb am primit o hotarare judecatoreasca cu o adresa de poprire pe salariu ,contractul de imprumut fiind activ m-ai am aproape 2 ani pina termin de inchis contractul ,de achitat tot imprumutul
e corect cum s-a procedat.Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 29 Decembrie 2014
badescucorina, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 13:51, 29 Decembrie 2014
Este corect. S-a accelerat scadența. Trebuie să plătiți tot acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie emy40 emy40 Am facut un imprumut la un CAR-rapid. Am platit cred ca aproximativ 1000 lei dupa care nemaiavand servici am ramas restant. Pentru a putea sa ma redresez dupa ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)
Girant in dificultate milana2 milana2 Buna, in 2007, am semnat ca girant (din 3) pt. persoana X, care a luat un imprumut de la CAR Sanatatea, ce trebuia achitat pana in 2009; persoana X a plecat ... (vezi toată discuția)