avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurari medicale in UE
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurari medicale in UE

Buna ziua!
Sunt angajat de un an de zile cu contract pe durata nedeterminata in Suedia. Din salariu mi se retin toate taxele si impozitele reglementate de legile suedeze.
As dori sa stiu daca trebuie sa mai platesc impozit pe venit in tara si daca in baza acordurilor bilaterale dintre tari pot beneficia de servicii medicale aici, in Romania. Mentionez ca natura serviciului nu-mi impune schimbarea domiciliului in Suedia.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate Danielamzd Danielamzd Buna seara! As dori sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a plati asigurarea de sanatate in vederea obtinerii unei adeverinte S2 de la Casa nationala de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestera copilului mireya mireya buna ziua.am o problema careia nu-i gasesc rezolvare.am fost plecata din tara timp de 3 ani din care un an de contract si 4 luni somaj ultima luna fiind ... (vezi toată discuția)
Impozit pe salariu din strainatate livius1302 livius1302 Ma poate lamuri si pe mine cineva cum se impoziteaza venitul meu care se compune din salariu venit din strainatate.(mentionez ca petrec mai mult de 6 luni in ... (vezi toată discuția)