avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drepturi si obligatii mandatar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drepturi si obligatii mandatar

ce este "mandatar"-ul? ce drepturi are? ex.inculpatul sau partea vatamata o mandateaza pe sotia sa el fiind plecata...ce drepturi are mandatarul?
ma refer la un contract de mandatare sub semnatura privata...mandatarul poate sa se impace cu inculpatul in fata judecatorului?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Ianuarie 2015
mezgageza, utilizator
Cel mai recent răspuns: mezgageza , utilizator 13:28, 3 Ianuarie 2015
Mandatarul este persoana împuternicită de Dvs sa va reprezinte si nu poate sa depășească limitele stabilite prin mandat. Ptr situatia la care va referiti dvs (împăcarea părților), trebuie o procura specială ( la notar).
a nfost la 3 notari di petrosani si cu totii au refuzat...nu au facut procura pt ca dosarul este la judecatorie...in ianuarie fiind primul termen....ce pot sa fac,partea vatamata luni plecaa din tara deci nu am timp la notar,nu vine nici la proces,nu pot sa impac...a scris numai un contract de mandatare sub semnatura privata....ce cai mai am?
cel mai bine este sa va impacati in fata judecatorului, in cazul in care nu se poate incercati sa va impacati prin intermediul unui mediator.
luni pleaca din tara,deci nu va fi acasa cand va fi procesul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentant parte civila si impacarea mezgageza mezgageza daca partea civila are un avocat angajat si avocatul lui depune un act de impacare (scrisa ca mana) in dosar este acceptata de instanta ca fiind autentica? (vezi toată discuția)
Impacarea partilor la notar cu plata esalonata a prejudiciului alin.zaharia alin.zaharia Buna ziua! Va rog daca se poate, am nevoie de o lamurire intr-un dosar penal in care sunt partea vatamata. Tocmai ce inculpatul a fost eliberat din starea ... (vezi toată discuția)
Procura de reprezentare sammy44 sammy44 Fostul sot a semnat o hartie la notariat cu tatal sau pt. a-l reprezenta oriunde si acum fostul socru ma ameninta ca de-acum incolo cu el ma voi judeca in ... (vezi toată discuția)