Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Pentru orice sngajat care pleaca mai repede de doi ani este penalizat cu u u la suta di valoarea facturii de prestari servicii pe luna cand se produce.
 Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 fabyandany	                   

1. Buna sunt angajat la un hotel ospatar si in luna Decembrie si o parte din Ianuarie am fost pus pe CFP de catre patron fara ca eu sa depun o cerere expres ... (vezi toată discuția)
	                    fabyandany	                   

1. Buna sunt angajat la un hotel ospatar si in luna Decembrie si o parte din Ianuarie am fost pus pe CFP de catre patron fara ca eu sa depun o cerere expres ... (vezi toată discuția)

gabriela_iancu	                   

Buna ziua,
as dori sa stiu daca mi se desface contractul de munca fara acordul meu, cum trebuie sa ma comport? Si daca mi se va propune ... (vezi toată discuția)
	                    gabriela_iancu	                   

Buna ziua,
as dori sa stiu daca mi se desface contractul de munca fara acordul meu, cum trebuie sa ma comport? Si daca mi se va propune ... (vezi toată discuția)

cristina1975	                   

Bună  dimineața! Lucrez într-un magazin și ieri am fost anunțate, eu si colega mea, ca din ianuarie inchid magazinul. Problema este ca vîr sa ne oblige ... (vezi toată discuția)
	                    cristina1975	                   

Bună  dimineața! Lucrez într-un magazin și ieri am fost anunțate, eu si colega mea, ca din ianuarie inchid magazinul. Problema este ca vîr sa ne oblige ... (vezi toată discuția)