avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit persoana fizica, implicatii persoana juridica
Discuție deschisă în Executare silită

Credit persoana fizica, implicatii persoana juridica

Buna ziua

Sunt fericitul "posesor" al unor credite imobiliare luate in 2006 /2007 cu ipoteca pentru familie , credite ce nu se mai platesc.
In acelasi timp am un srl activ pe numele meu.

In cazul in care creditele nu se mai platesc si se initiaza procedura de executare silita ce implicatii sunt asupra mea ca persoana juridica ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 18:07, 4 Ianuarie 2015
Nu confundati persoana fizica detinatoare de parti sociale intr-o societatea cu persoana juridical!
In cazul in care se incepe executarea silita asupra bunurilor proprietatea Dvs., va pot fi executate silit si partile sociale pe care le detineti in societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita parti sociale. dislexic dislexic 1)X este asociat unic la un SRL. Ca persoana fizica, a contractat un credit la banca. Banca se poate adresa executorului judecatoresc in scopul executarii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ma scuzați, dar am citit în rubrica dvs, despre ... Sorin Puscas Sorin Puscas Bună ziua, ma scuzați, dar am citit în rubrica dvs, despre un client care a avut un credit pe persoana fizica, si se afla deja în executare, dar ... (vezi toată discuția)
Executare silita -credit nevoi personale bob02008 bob02008 Daca sunt executat silit de o societate de recuperare creante , Kredit Incaso ...societatea mi-a platit o creanta la BRD. Insa eu de curand mi-am deschid o ... (vezi toată discuția)