avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adresa pentru cotizatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adresa pentru cotizatii

buna ziua,

ma poate ajuta cineva cu un model de adresa pe care s ao dau angajatorului in care sa mi specifice daca mi ai latit contributiile catre stat, nu am mai facut niciodata si nu stiu cum este. Am aflat ca nu mi a platit deloc contr catre casa de pensii (de aproape 2 ani), si as dori sa vad daca catre sanatate si somaj a dat ceva.

Daca se poate sa ma sfatuiti si ce as putea sa fac in caz. Daca mi-as da demisia probabil as ramane cu ele neplatite (sau cum as putea sa i fac sa le plateasca)

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 13:18, 11 Iunie 2009
in primul rand trebuie sa mergeti personal. Aceste lucruri nu se rezolva prin telefon.
Faceti o cerere in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pfa mihaelafilip mihaelafilip Buna seara, am si eu o nelamurire. Pana pe data de 30 octombrie 2009 am fost salariata (5 ani fara intrerupere) si s-au virat toate contributiile pentru ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca firma unde lucrez mi-a platit darile la stat? hopeless1 hopeless1 sunt nedumerita in aceasta privinta. as dori sa aflu daca firma si-a platit darile ce reveneau pentru mine ca si angajat. cui ma pot adresa? initial au vrut ... (vezi toată discuția)
Subventii MYRELA72 MYRELA72 am un absolvent angajat (cu conventie pe care am incheiat-o cu ajofm acum 4 ani,) legea 76 din 2002 actualizata la art 84.1 spuna ca :Art. 841 (1) ... (vezi toată discuția)