avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in rectificare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in rectificare

Buna ziua, va rog pentru un raspuns. Vreau sa solicit in Instanta rectificarea unui certificat de mostenitor in care s-au strecurat erori intrucit notarul refuza rectificarea. Cum sa motivez actiunea in drept? Exista un temei legal? Va rog mult pentru un raspuns. Va multumesc. Cu deosebita stima
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:48, 6 Ianuarie 2015
Ne-ati putea spune in ce constau erorile (nume, bunuri din masa, mostenitori, etc) si cand a fost emis acest certificat?
Ultima modificare: Marți, 6 Ianuarie 2015
Mihaela Nevoie, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare certificat de mostenitor ergisela ergisela Buna ziua revin din nou cu o intrebare referitor la refuzul notarului de a rectifica erorile strecurate in certificatele de mostenitor intocmite in 1990 de ... (vezi toată discuția)
Rectificare certificat de mostenitor ergisela ergisela Va rog mult sa-mi dati un sfat in legatura cu rectificarea unui certificat de mostenitor emis in 1990 de un notar de stat. In certificat s-a trecut o suprafata ... (vezi toată discuția)
Încheiere de rectificare la notar motivată ca eroare materială, dar prin care în realitate s-a mărit masa succesorală. pot reclama acest lucru la uniunea națională a notarilor publici? Florentina C. Florentina C. De curand s-a deschis succesiunea dupa moartea mamei. S-au impartit bunurile. Dupa o perioada aflu ca notarul alaturi de ceilalti mostenitori a facut o ... (vezi toată discuția)