avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nu ma pot inscrie la Academia de Politie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nu ma pot inscrie la Academia de Politie

Sunt in anul III la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor. In semestrul I al primului an de facultate am fost repartizat la buget, ulterior la taxa, pana in momentul de fata. Am vrut sa ma inscriu la Academia de Politie, dar mi s-a spus ca nu pot din cauza ca am facut un semestru la buget.
Stiu ca legea educatiei permite un singur program de licenta,masterat,doctorat.
Intrebarea mea este: Unde as putea plati banii aferenti acelui semestru facut la buget? sau Care sunt pasii care trebuie sa-i urmez, sa pot sustine examenul de admitire in cadrul Academiei de Politie?

Alte discuții în legătură

Ingradirea unui drept potyzzor00 potyzzor00 Buna ziua. acum 2 ani am vrut sa particip la concursul de admitere la Academia de Politie A.I.Cuza iar dupa testarea psihologica ,la care am declarat admis, cu ... (vezi toată discuția)
Studii Petre015 Petre015 Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot sa ma inscriu si sa urmez cursurile Academiei de Politie si Pompieri,in situatia in care sunt deja in anul I la ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la educatie Ganryu Ganryu Buna ziua.De curand,de prin Iunie am ales sa dau admiterea la Academia de Politie \\"Alexandru Ioan Cuza\\",in urma terminarii unei facultati bugetate de la ... (vezi toată discuția)