avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societate de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societate de recuperari creante

Am facut acu vreo 5 ani cred un abonament la orange pe numele mamei,am tinut abonamentul mai bine de un an si dupa ce am intrat in imposibiltate de plata nu am mai reusit sa platesc; dupa asta am primit vreo doua fact de la orange dupa care nu am mai primit nimic pana anu trecut pe la sfarsit,cand am primit acasa o instiintare de plata de la de Eos Ksi cum ca sunt datoare cu suma de 1650 pe factura orange.N-am raspuns in nici un fel instiintarii si anul asta m-a contactat telefonic o doamna de acolo ca am de plata aceasta suma si ce pot face; eu am zis ca deocamdata nu pot face nimic si tot a insistat ca sa platesc esalonat...am zis ca o sa ma gandesc si le-am zis ca daca o fii o sa platesc esalonat; bine-nteles ca nu le-am platit nimic nici in ziua de azi; si azi dimineata primesc din nou telefon de la aceeasi doamna care ofensata la mine imi zice ca trimite dosaru la legal sa rezolve ei. As dori daca se poate si ingaduiti sa-mi spuneti in cateva cuvinte ce ar trebui sa fac,si daca se poate ca astia sa puna sechestru pe bunurile mamei.
Va multumesc,
Buna seara,
Mersi de raspuns si tot urmaresc in continuare discutiile pe forum si mi-e cam greu sa inteleg mare lucru cand toata lumea vine cu parerile ei,despre aceste firme de recuperari...dar eu vin cu intrebarea,apropo la ce am intrebat cu notificarea pt bunicul meu care a venit pe adresa mamei mele,...acu cateva zile a venit din nou un plic de la eos prin care spune ca vine din partea unui barou de avocati si fiindca s-a tot raspuns negativ la notificarile facute de ei, se va recurge la executare silita; ce se intampla mai departe?(amintesc ca bunicul din partea tatalui nu a stat niciodata la adresa noastra,si totusi a existat un abonament prin 1999-2000 cred,asta am aflat ulterior de la tata).
Va multumesc, si scuzati de deranj...
Buna ziua,
Am si eu o nelamurire cu acesti 3 ani...
Am avut o problema similara...facusem un transfer de abonament cu cineva, transferul nu a mai avut loc, (persoana in cauza se razgandise imediat dupa ce am semnat actele, s-a intors la sediul cnx la acea vreme si a anulat transferul de responsabilitate);
eu nu am fost anuntata si in concluzie am platit datoriile persoanei care trebuia sa-mi preia abonamentul.
Plata am facut-o prin 2005 sau 2006, datoria avea mai mult de 10 ani.
Era vorba de un abonament facut in primii ani cand a aparut telefonia mobila la noi in tara...
Am platit la amenintarile celor de la EOS...pe mine au reusit sa ma pacaleasca, desi vina era a conexului din acea perioada, nu respectasera contractul, respectiv nu m-au anuntat ca nu s-a mai finalizat transferul, dar asta este alta poveste.
Pe mine ma intereseaza cei 3 ani. Cei de la EOS mi-au spus ca se prescrie datoria numai dupa ce ma dau in judecata si trec 3 ani de aici incolo, pana atunci nu se prescrie nimic indiferent de timpul trecut.
Cum este pana la urma?
Buna ziua,
Rog utilizatorii care posteaza in acest topic sa respecte dispozitiile Regulamentului de postare.
Va invit sa cititi/recititi acest Regulament, in caz ca unele dispozitii ale acestuia nu au fost intelese corespunzator si sa va editati, in acest sens, mesajele postate in acest topic.
Va multumesc pentru intelegere si colaborare.:)
www.avocatnet.ro/content/tag...

Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)
Eos ksi - biroul de credit --restrictionat sa nu mai pot lua credit? florinroh florinroh As avea niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.... Pe numele tatalui meu am primit o instiintare de la EOS KSI ca trebuie sa platesc o factura din 2004 in ... (vezi toată discuția)
Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)