Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Pai cum sa nu stie debitorul ca , daca nu face angajament de plata cu cesionarul creditului, risca sa ingrase executorul ??
[...] crezi cumva ca-i convine recuperatorului sa apeleze la executori care nu-si merita banii ?Este plata unei munci, observ ca nimeni nu merita bani in afara de recuperator, corect? =D>
Este la mintea cocosului ca este mai bine sa plateasca "de voie" decat fortat de executor.Asta depinde de conditiile stabilite intre parti, uneori pe termen scurt, intelegerea poate fi mai impovaratoare decat o executare silita.
Eu inteleg [prin negociere] ca eu propun si el este de acord sau nu.Debitorul nu se afla in pozitia de conducere a discutiei pentru ca este DATOR.
Nu-i mai plange pe bietii debitori pentru ca nu ai avut de-a face cu ei si nu cred ca stii exact care-i situatia, pentru ca nu ai lucrat in recuperare.
Ii mai plangi pe bietii debitori ?? Nu ti-e mila de prostia lor ??Avem o problema de logica a frazelor, cele doua propozitii nu sunt tocmai compatibile.
Nu sunt nici pe departe indoctrinat [...]Nu, nu sunteti indoctrinat, doar negati fara argumente acest lucru ca orice om care nu stie logica ce sta la baza gandirii sale... Cat despre penalitati, ma bucur ca stiti ce inseamna dar nu stiti la ce ma refer! :stunned:
Nu inteleg la ce penalitati te referi.
Da , stiu ce inseamna penalitati.
"Eu inteleg [prin negociere] ca eu propun si el este de acord sau nu.Debitorul nu se afla in pozitia de conducere a discutiei pentru ca este DATOR"?