avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societare comerciala suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societare comerciala suspendata

Buna ziua.sotul meu in 2007 sia facut o societate comerciala(magazin alimentar).In 2008 a suspendato pe o perioada de 4 ani.in tot acest timp am stat linistiti fara sa ne mai interesam ce e cu ea.in vara am fost la registrul comertului...acolo este activa....este posibil sa fie suspendata doar la Finantele publice?este posibil sa ii vina ceva amenzi din cauza ca nu a depus nici un fel de declaratie in toti acesti ani,pana acum?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 13:50, 8 Ianuarie 2015
Societatile comerciale se pot suspenda pe o periada de 3 ani. Dupa aceasta perioada se reia activitatea sau se lichideaza societatea. Se radiaza din evidentele Registrului comertului.
Este posibil sa primeasca amenzi in cazul unui control. Faceti demersuri pentru dizolvarea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare/lichidare societate comerciala Conform OUG 51/25.06.2004, societatile comerciale trebuie sa-si preschimbe certificatul de înmatriculare si cel de înregistrare fiscala la 31 decembrie 2004. ... (vezi toată discuția)
Prelungire suspendare activitate societate cu raspundere limitata dan-t-alexandrescu dan-t-alexandrescu Am o firma care are activitatea suspendata pe 3 ani pana la data de 31.05.2012. Din motive obiective nu pot relua activitatea si doresc sa prelungesc ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)