avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societare comerciala suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societare comerciala suspendata

Buna ziua.sotul meu in 2007 sia facut o societate comerciala(magazin alimentar).In 2008 a suspendato pe o perioada de 4 ani.in tot acest timp am stat linistiti fara sa ne mai interesam ce e cu ea.in vara am fost la registrul comertului...acolo este activa....este posibil sa fie suspendata doar la Finantele publice?este posibil sa ii vina ceva amenzi din cauza ca nu a depus nici un fel de declaratie in toti acesti ani,pana acum?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 13:50, 8 Ianuarie 2015
Societatile comerciale se pot suspenda pe o periada de 3 ani. Dupa aceasta perioada se reia activitatea sau se lichideaza societatea. Se radiaza din evidentele Registrului comertului.
Este posibil sa primeasca amenzi in cazul unui control. Faceti demersuri pentru dizolvarea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare/lichidare societate comerciala Conform OUG 51/25.06.2004, societatile comerciale trebuie sa-si preschimbe certificatul de înmatriculare si cel de înregistrare fiscala la 31 decembrie 2004. ... (vezi toată discuția)
Prelungire suspendare activitate societate cu raspundere limitata dan-t-alexandrescu dan-t-alexandrescu Am o firma care are activitatea suspendata pe 3 ani pana la data de 31.05.2012. Din motive obiective nu pot relua activitatea si doresc sa prelungesc ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)