avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scuturatul covoarelor pe geam
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scuturatul covoarelor pe geam

Buna ziua.

In Bucuresti (sectorul 3) exista vreo reglementare privind interzicerea scuturatului covoarelor la geamuri si uscatul rufelor pe culme?
In alte orase stiu ca se dau chiar amenzi.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 18:03, 8 Ianuarie 2015
Poate vor raspunde bucurestenii, dar, cu scuze, eu nu cred ca trebuie sa avem reglementari, ordine, ordonate sau legi pentru a ne comporta civilizat, pentru a trai civilizat.
Scuturatul covoarelor pe geam este ca si cum am arunca gunoaiele pe geam, in trotuar, peste trecatori, mizeria ajungand si in balcoanele sau apartamentele vecinilor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscare rufe pe culme / scuturare covoare pe geam andreeaene andreeaene Buna ziua. In Bucuresti exista vreo reglementare/lege privind interzicerea scuturatului covoarelor la geam si uscatul rufelor pe culme? In alte orase stiu ... (vezi toată discuția)
Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)
Cum mă pot proteja împotriva hărțuielilor vecinilor? mă deranjează constant cu zgomote, periodic mă inundă și mai nou fac mizerie scuturând preșuri pe geam Elissee Elissee Din păcate nu reusesc sa gasesc înțelegerea vecinilor de bloc de deasupra care mă deranjează constant prin zgomote (obiecte trântite prin casă, muzică ... (vezi toată discuția)