avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preturi diferentiate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preturi diferentiate

Exista vreun text legal care sa interzica unei soc comerciale, pentru prestatiile pe care le efectueaza, practicarea unor preturi diferite? Adica se poate ca, de ex, pt inchirierea unui bun, unei soc comerciale sa i se perceapa un tarif, alteia un alt tarif, iar alta sa fie scutita? Se pot considera aceste societati ca fiind "discriminate"?
Va multumesc.
Legea concurentei???????
Nu scrie nimic in acest sens in Legea 21/1996.
Indicat ar fi sa se perceapa "acelasi pret", cu reduceri diferite :)) Nu stiu despre vreo dispozitie care ar interzice acest lucru. In societate in care lucrez eu se procedeaza conform indicatiilor mai sus mentionate :D Shi ai rezolvat-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea aceluiasi produs la preturi diferite ENGFULL ENGFULL ce lege interzice vanzarea aceluiasi produs la preturi diferite? (vezi toată discuția)
Despre preturi, promotii, discount-uri dianaCabau dianaCabau Buna ziua, Am niste nelamuriri in legatura cu urmatoarele probleme: 1. Daca este legal sa vand la pret diferit unor clienti diferiti( sa zicem unui depozit ... (vezi toată discuția)
Amenda + confiscare oug 36/2001 cepoi_petru cepoi_petru Daca de ex o societate A care are ca obiect de activitate exploatrea de agregate de balastiera nisip, pietris- iar ulterior le comercializeaza fara a avea aviz ... (vezi toată discuția)