avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de locatiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de locatiune

buna ziua,
in cazul unui contract de locatiune a unei case, cine trebuie sa plateasca consumabilele generatorului electric si a statiei de filtrare a apei?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 19:09, 8 Ianuarie 2015
Proprietarul trebuie sa efectueze toate reparatiile care sunt necesare pentru a mentine bunul in stare corespunzatoare de intrebuintare pe toata durata locatiunii. Totusi, reparatiile locative, a caror necesitate rezulta din folosinta obisnuita a bunului vor fi suportate de chirias.Dar proprietarul este raspunzator pentru orice ar impedica chiriasul sa se foloseasca de locuinta inchiriata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica - inchiriere apartament... Bardac Nelu Bardac Nelu Sunt proprietarul unui apartament si doresc sa-l inchiriez pe o perioada cat se poate de lunga.... Ce obligatie am eu in calitatea mea de proprietar, si care ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli contract de închiriere persoană fizică Ticu1976 Ticu1976 Este obligat chiriașul să suporte o parte din cheltuielile cu reparația centralei,instalației electrice etc (vezi toată discuția)
Chirie skywalker12 skywalker12 1. Obligatiile proprietarului: a) Să asigure funcţionarea în stare bună a utilităţilor aferente şi să nu întreprindă nicio acţiune de natură a ... (vezi toată discuția)