andreigrigoriu 
	    	Moderator

andreigrigoriu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 lonut	                   

Bunaa ziua,va deranjez cu 2 intrebari,prima se refera la dreptul asupra unui imobil de catre un minor (eu ).Asadar,as vrea sa aflu daca este posibil sa fiu ... (vezi toată discuția)
	                    lonut	                   

Bunaa ziua,va deranjez cu 2 intrebari,prima se refera la dreptul asupra unui imobil de catre un minor (eu ).Asadar,as vrea sa aflu daca este posibil sa fiu ... (vezi toată discuția)

Floris255	                   

Buna ziua,
As avea si eu nevoie de cateva sfaturi si indrumari
Am 27 de ani si locuiesc impreuna cu parintii mei, bunica si fratele meu de 16 ani.
Tatal ... (vezi toată discuția)
	                    Floris255	                   

Buna ziua,
As avea si eu nevoie de cateva sfaturi si indrumari
Am 27 de ani si locuiesc impreuna cu parintii mei, bunica si fratele meu de 16 ani.
Tatal ... (vezi toată discuția)

Kyba2005	                   

Daca fiica sta in apartament de cel putin 6 ani singura ,casa parinteasca,iar mama ei plecata desigur in tari straine,o poate obliga sa plece din casa? ... (vezi toată discuția)
	                    Kyba2005	                   

Daca fiica sta in apartament de cel putin 6 ani singura ,casa parinteasca,iar mama ei plecata desigur in tari straine,o poate obliga sa plece din casa? ... (vezi toată discuția)