avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozitare inprumuri
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozitare inprumuri

In cazul in care imprumutul de la asociati nu se mai returneaza (se intocmeste act ded renuntare) ce statut are acesta suma ?
se considera venit ?
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 10:45, 9 Ianuarie 2015
Imprumutul de la asociati nu este venit ! El poate majora capitalul social sau poate fi o forma de creditare. Daca doriti sa dati banii firmei, dati prin sponsorizare sau donatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut asociati bilant pozitiv giuseppe07 giuseppe07 Cum se poate face ca imprumutul asociatilor pe firma sa fie venit la firma si sa iasa bilantul pe +? (vezi toată discuția)
Imprumut asociat Mihaela Gheorghita Mihaela Gheorghita buna ziua, este corecta inregistrarea 4551=758 cu sume prescrise (nu sunt mai vechi de trei ani, deci nu e cazul), scutite sau anulate, potrivit legii, ... (vezi toată discuția)
Capitalul social este un venit? Alin2009 Alin2009 Buna seara ... am si eu o intrebare...e putin mai delicat...de exemplu... eu sunt administrator la o firma ( SRL ) si am un asociat. Eu detin 90% parti sociale ... (vezi toată discuția)