avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Consultanta juridica conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Consultanta juridica conflict de munca

Buna ziua, intentionez sa solicit consultanta juridica in cazul unui conflict de munca, acesta din urma traducandu-se prin punerea la cale a inlaturarii mele prin diferite metode, aplicate in mod constant si consecvent. Deoarece metodele aplicate pana acum nu au avut baza legala, fiind puternice presiuni la adresa mea, inclusiv convocarea in comisie de disciplina in baza unui referat nefundamentat, presiunile continua. De aproximativ 1 an si jumatate diversi sefi si sefuleti, direct sau prin terti, imi creeaza probleme in activitate si aplica o strategie de intimidare psihica in speranta ca voi ceda si voi declansa un conflict de munca pe care, ulterior, sa-l exploateze in favoarea lor.
In principiu, doresc sa ma informez asupra posibilelor cai de atac in cazul meu, pentru a putea reactiona la momentul oportun, la cine ma pot adresa pentru ca nu am avut niciodata probleme de acest gen. Presiuni au existat, am rezistat insa acum se pare ca se intrece orice masura inchipuibila. De renuntat la serviciu nu voi renunta, cel putin nu am aceasta intentie, mai mult pentru ca m-am saturat ca o gramada de incompetenti sa aiba castig de cauza. Se pare ca in cazurile conflictelor de munca de acest gen, angajatul are castig de cauza in special daca aceste conflicte decurg in modul in care decurge al meu.
Pe cat posibil as dori sa apelez la un avocat/jurist specializat, cu vechime si experienta, chiar si prin achitarea unei sume in cont, jurist din alt oras-consultanta la distanta. As dori sa ma asculte, sa comunicam prin email sau/si telefon, sa-mi raspunda la absolut toate intrebarile pe care i le pun si sa nu ma "concedieze"cum am mai intalnit. Care ar fi costul unei astfel de consultante? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 9 Ianuarie 2015
@ Interventie moderator

Pct.2.6 din Regulament
In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.
In acest caz, aveti posibilitatea sa consultati Catalogul Consultanților si daca doriti puteti lua legatura colegii avocati fie prin intermediul mesageriei private, fie prin utilizarea datelor de contact din profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...

Sau puteti apela la Bursa de Servicii Avocatnet.ro
www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare avocat in domeniul imobiliar pavlovici pavlovici Va rog sa imi recomandati un avocat bun in domeniu imobiliare. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Avocati Maria_1980 Maria_1980 Buna seara, As dori sa va rog sa imi comunicati numele unor avocati foarte buni, cei mai buni indiferent de costuri, in materie de penal. Va multumesc! (vezi toată discuția)