avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... eliberare diplome spiru haret
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

eliberare diplome spiru haret

Buna seara,
Din pacate sunt una din fostele studente ale acestei universitati, care nu a primit nici acum, de 4 ani de zile, diploma de licenta. Din cate stiu Universitatea a castigat procesul intentat Ministerului Educatiei, prin care Tribunalul a decis ca M.E. sa elibereze tipizatele si stampilele insa acesta din urma a facut recurs iar diplomele s-au pierdut cumva in eter. M.E. spune ca le-a eliberat spre USH iar Ush spune ca nu.Doresc sa stiu in cazul in care intentez proces in fata celor 2, este posibil sa cer si daune, deoarece in acesti 4 ani fara diploma, activitatea profesionala mi-a fost restransa. Multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 21:11, 10 Ianuarie 2015
numai daca aveti de dovedit cu probe certe...cumva salariu mai mic?! sau post inferior de cel care trebuia, unde adeverinta din partea facultatii nu a fost de ajuns si era obligatorie prezentarea diplomei
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
MYRA CIMPEAN , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma ush djpadrecito djpadrecito Buna ziua! Am absolvit in 2009 Psihologia la ID, la Spiru Haret Craiova! Recent, dupa ce am luat legatura cu reprezentantii facultatii, mi s-a precizat ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea unei adeverinte de licenta OanaTurtoi OanaTurtoi Buna ziua! Pentru intelegerea celor 2 intrebari, as dori sa fac mici precizari: intre anii 2006-2009 am urmat si absolvit cursurile unei facultati din cadrul ... (vezi toată discuția)