avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

Felicia 11-12-1958 timisoara , am 56 de ani , 36,6 ani de lucru cu tot cu somaj , doresc sa stiu daca pot iesi la pensie anticipat si cat va fi diminuarea , la 31 de ani de lucru va fi diminuarea de 45% sau la 35 de ani , va rog sa ma lamuriti! am lucrat la tigarete si in anul 2003 sa da-t 2 ani de ordonanta cu nr 8-2003 ,doresc sa stiu daca intra la vechime in cartea de munca.,as mai pune la vechime mai 2 ani si nu ar mai fi diminuarea asa de mare ,as avea 38,6 ani de lucru. Mai am o nelamurire am lucrat la tigarete grupa a2a din 1993-2003 ,10 ani si m-i s-a eliberat adeverinta de grupa a2a doar pe perioada 1993-2001 ,poate ma lamuriti ,! ceva a facut guvernul a da-t ceva legi! cat. dava se poate cam cata pensie voi avea si penalizarea va rog . va multumesc . Felicia.
va multumesc mult ! va dorim multa sanatate si putere de munca ,face mult bine la oameni ptr raspunsurile date . respect!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala si pensie pentru limita de varsta feliciatimisoara feliciatimisoara ma numesc felicia sunt nascuta in 1958 11 12 ,am 34 ani de munca ,dorec foarte mult sa ies la pensie ,anticipat si apoi la drept ,desi ca am grupa a 2 ,am ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata ika ika Sunt nascut in luna octombrie 1954.Am un stagiu de cotizare de 42 ani si 1 luna din acest stagiu 13 ani sunt lucrati in grupa a2a procent 100%,In luna ... (vezi toată discuția)
Pensionare Petrudert Petrudert La ce varsta poate beneficia de pensie o persoana de sex feminin nascuta la 17.03.1958 , vechime efectiva 34 ani , din care 14 ani grupa a-II-a ? Dar ... (vezi toată discuția)