avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract cu primarul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract cu primarul

Buna ziua am o casa la tara cu mai multe terenuri agricole, si primaru din localitatea respectiva mia propus sa fac contract pe niste terenuri agricole (Contract de comodat) cu el , si eu sunt deacord dar mia zis ca trebuie sa fac si declaratie pe terenuri pentru a fi inregistrat la (Registru agricol) si intrebarea mea ii de ce trebuie sa fac declaratia iar adoua intrebare dati un sfat unde trebuie sa am grija adica ma refer sa nu iau ceva tapa ca in ziua de azi nu poti avea incredere.Va multumesc , astept raspunsul dvs.Va rog ajutatima cu sfaturi.Plus ca aveam impozit de 4 ani neplatit si mi sa spus ca am fost radiat adica stearsa datoria si ca sunt de la zero.Se poate?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:14, 11 Ianuarie 2015
aha si nici da va fi stipulat pe contract el plateste?
Ba da, daca va fi stipulat in contract va plati primarul, insa in acest caz contractul va fi unul cu titlu oneros si nu unul de comodat, fapt pentru care toata discutia capata alta nuanta si alte valente juridice, adica ...declarare, impozitare, si altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat si declaratie de terenuri alexcristian1988 alexcristian1988 Buna ziua am o casa la tara cu mai multe terenuri agricole, si primaru din localitatea respectiva mia propus sa fac contract pe niste terenuri agricole ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat inregistrat la anaf? Melania I. Melania I. Buna ziua! In cazul incheierii unui contract de comodat intre persoane fizice, acesta trebuie inregistrat la ANAF, cf legislatiei in vigoare? Dar la notar? In ... (vezi toată discuția)
Cine plateste impozitul pe teren arendat? cri_secret_ina cri_secret_ina Daca o primarie arendeaza un teren (pasune) cine plateste impozitul pe teren stabilit conform Codului Fiscal. Conform legii arendei impozitele si taxele locale ... (vezi toată discuția)