avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Vanzare titluri plasament
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Vanzare titluri plasament

Firma vinde titluri, contravaloarea lor este incasata prin banca . Va rog sa-mi spuneti care sunt inregistrarile contabile.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ajutor scontare factura tavutzza tavutzza Buna, ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de o firma, trebuie sa incasez de la un client 113000( factura lemn).O anumita banca mi-a acordat o ... (vezi toată discuția)
Stornare facturi amg2buc@yahoo.com amg2buc@yahoo.com itbuna dimineata, va rog sa-mi spuneti in daca se pot storna facturi emise in 2013 si 2014,incasate cu chitanta si in ce mod se poate realiza acest ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile pentru cesiune creante sc gerom trans sa sc gerom trans sa Am urmatoarea situatie: firma A are de incasat de la firma B 30000 lei.Firma B are de incasat de firma C suma de 10500 lei.Firma B cesioneaza creanta firmei C ... (vezi toată discuția)