avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stornare facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stornare facturi

itbuna dimineata,
va rog sa-mi spuneti in daca se pot storna facturi emise in 2013 si 2014,incasate cu chitanta si in ce mod se poate realiza acest lucru.Facturile au ca obiect contravaloarea de servicii de consultanta,oferita in aceasta perioada.Facturile au fost cuprinse in contabilitatea firmei,platite taxe si impozite,etc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:44, 4 Octombrie 2014
Stornarea reprezinta îndreptarea unor înregistrări eronate, ori restabilirea unor situaţii reale economico- financiare, înregistrare ce se efectuează la ambele societăţi.
In cazul dumneavoastra ce motive de stornare aveti, daca serviciile au fost prestate si contravaloarea acestora s-a si achitat?
motivul ar fi faptul ca platile s-au facut cash ,desi trebuiau facute prin banca ( acest lucru l-am aflat dupa 1 an)
Acesta nu este un motiv pentru stornarea facturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stornare facturi pentru serviciu neprestat larisarazvan larisarazvan Buna ziua Societatea A presteaza servicii la o asociatie de proprietari. societatea A emite factura iar asociatia de proprietari refuza factura pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)
Temei legal pentru plata facturi storno melyse01 melyse01 Buna ziua. Am facut niste plati in baza unor facturi storno. Ma puteti ajuta cu o prevedere legala in acest sens? Multumesc. (vezi toată discuția)
Bon fiscal la service auto Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Service auto presteaza servicii catre persoane fizice. Factura este intocmita pe persoana fizica iar incasarea se face peste doua luni de la o societate de ... (vezi toată discuția)