avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plangere penala refuz executare hot. judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plangere penala refuz executare hot. judecatoreasca

Buna seara si LA MULTI ANI tuturor.
Unde se depune plangerea penala impotriva angajatorului care refuza sa puna in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva (rambursarea sumelor retinute ilegal din salariu)? La Parchetul unde are sediul angajatorul sau la cel unde am domiciliul?
Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Alladin-12 , utilizator 17:09, 12 Ianuarie 2015
Plangerea penala se depune la parchetul de pe langa judecatoria din raza teritoriala ,fie a faptuitorului daca se cunoaste , acolo unde s-a savarsit fapta sau chiar si la domiciliu partii vatamate

Asadar, plangerea o puteti depune la Parchetul de pe langa Judecatoria in raza careia aveti domiciliu sau la Parchetul de pe langa Judecatoria in raza careia isi are sediu angajatorul.
Ultima modificare: Luni, 12 Ianuarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult pentru amabilitate si mai ales pentru promptitudine. O seara frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs formare platit de angajator, diploma nominala retinuta AlexandruREC AlexandruREC Angajatorul m-a inscris la un curs de formare. Imediat dupa examen, raporturile de munca au incetat amiabil. Diploma s-a emis dupa ce am plecat din firma si au ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura intrerupere contract de munca ratonu ratat ratonu ratat Buna ziua, Voi incerca sa fiu cat mai concis: Dupa 12 ani in care mama mea a lucrat in cadrul unei firme de paza mi-a relatat comportamentul angajatorilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o societate comercială, și în urmă cu două ... vartopeanu vartopeanu Buna ziua, am o societate comercială, și în urmă cu două săptămâni am contactat telefonic doua societăți comerciale pentru cumpărarea de peleți. ... (vezi toată discuția)