avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cifra de afaceri intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cifra de afaceri intreprindere individuala

Buna ziua,

O Intreprindere Individuala care realizeaza venituri din agricultura ,cod caen 0111 impozitata la norma de venit si in anul agricol 2014 a inregistrat un venit care depaseste echivalentul a 100.000 de euro, in anul 2015, trebuie sa treaca de la norma de venit la impozitarea venitului in sistem real si sa depuna declaratia 220 sau respecta in continuare prevederile OG 8/2013 si depune declaratia 221?

Alte discuții în legătură

Cifra de afaceri peste 100000 eur laviluca laviluca Buna ziua, O Intreprindere Individuala care realizeaza venituri din agricultura ,cod caen 0111 impozitata la norma de venit si in anul agricol 2014 a ... (vezi toată discuția)
Venituri din agricultura icafos icafos O Intreprindere Individuala care realizeaza venituri din agricultura ,cod caen 0111 impozitata la norma de venit in anul agricol 2013 , a inregistrat in acest ... (vezi toată discuția)
Pfa (agricultura) trebuie sa depuna declaratia 221 ? Danicico Danicico Buna ziua, conduc evidenta la un PFA(agricultura - cultivarea cerealelor) sistem real. In urma unui control , inspectorul de la Anaf a solicitat declaratia ... (vezi toată discuția)