avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dezmembrare teren cu constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dezmembrare teren cu constructie

Buna ziua

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un teren de 110 mp care are pe el o constructie cu suprafata la sol de 74 mp. Terenul nu are o forma patrata sau dreptunghiulara. Intrebarea mea este se poate dezmembra terenul astfel incat sa ramana pe schita constructia separata de teren? Adica sa rezulte in cadastru identificat in mod clar terenul care nu se afla sub constructie?

Notarul la care am fost mi-a spus ca nu se mai pot dezmembra terenuri din care sa rezulte suprafete mai mici de 100 mp. Va rog sa imi spuneti daca este asa, si daca este asa ce solutii ar fi sa pot face delimitarea clara intre teren liber de constructii si terenul de sub constructie.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: D_ciuraru , utilizator 12:14, 31 Octombrie 2023
Am inteles

Multumesc pentru informatii si pentru timpul acordat
BIU99

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri imobile carolinacaro carolinacaro Pt. a evita cheltuielile care nu sunt deloc mici, am hotarat impreuna cu sotul meu sa rezolvam problema pe cale amiabila, dar avem cateva nelamuriri, la care ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pe cota parte ? Anonimmm2017 Anonimmm2017 Salut tuturor. Am gasit o locuita un pic mai complicata. Detalii: Este o casa cu Etaj si mansarda. La parter este spatiu comercial in laterale iar pe ... (vezi toată discuția)
Dreptul de preemtiune / eu si statul paius paius Buna ziua, Buna ziua / Ma poate ajuta cineva cu un sfat?,o indrumare? o sugestie? / Cazul meu este urmatorul: Locuiesc intr-un imobil format din parter si un ... (vezi toată discuția)