Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic	    

crystyp 
	    	Utilizator

crystyp 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 stoicamihai	                   

Va salut si v-as ruga sa ma ajutati cu niste sfaturi in legatura cu situatia disperanta, descrisa punctual mai jos (va rog sa tineti cont ca eu sunt inginer, ... (vezi toată discuția)
	                    stoicamihai	                   

Va salut si v-as ruga sa ma ajutati cu niste sfaturi in legatura cu situatia disperanta, descrisa punctual mai jos (va rog sa tineti cont ca eu sunt inginer, ... (vezi toată discuția)

nikosam	                   

Buna seara ! Din anul 1992 i s-a dat o locuința tatălui meu de către ICRAL ..... iar înregistrare la primărie a fost făcută in creion ( din documentele ... (vezi toată discuția)
	                    nikosam	                   

Buna seara ! Din anul 1992 i s-a dat o locuința tatălui meu de către ICRAL ..... iar înregistrare la primărie a fost făcută in creion ( din documentele ... (vezi toată discuția)

licopodicum	                   

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:  
Persoanele care locuiesc intr-un imobil au avut incheiat un contract de inchiriere cu ICRAL si la un ... (vezi toată discuția)
	                    licopodicum	                   

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:  
Persoanele care locuiesc intr-un imobil au avut incheiat un contract de inchiriere cu ICRAL si la un ... (vezi toată discuția)